Micromedex startside

Micromedex Solutions er et internasjonalt online-oppslagsverk som består av nettsider og fem mobil-apper. Det inneholder omfattende informasjon om et stort antall legemidler.

Det er to hovedmåter å søke informasjon på. Du kan enten bruke søkefeltet og skrive inn emneord eller velge et av verktøyene i fanene øverst på startsiden.

Søkefeltet brukes hvis du ønsker fyldig informasjon om et emne, for eksempel et legemiddel. Når du søker på et legemiddelnavn, får du opp en side, det såkalte «360 graders dashbordet», med lenker til både oppsummert og detaljert informasjon og til relevante kapitler i integrerte oppslagsverk som Martindale, Index Nominum og engelske SmPC-er.

Fanene øverst på startsiden leder til interaksjonsanalyse, Trissel2 (forlikelighet i infusjonevæsker), pasientinformasjon og flere andre verktøy.

Se informasjonssiden for norske Micromedex-brukere. Her finner du blant annet nødvendig informasjon for å kunne laste ned de fem mobil-appene.

Nettsiden kom i forbedret utgave i desember 2014. Se en video om endringene i Micromedex (ca. 8 minutter). Videoen Redefine Your Micromedex Experience er en kortversjon.

Av Åse Sofie Skjerdal